Puur Gezond-koken is: zonder pakjes of zakjes

Hoeveel tijd besteed jij dagelijks aan koken? Ben je een hobbykok of wil je snel klaar zijn? In pakjes en zakjes zitten heel vaak toevoegingen die je helemaal niet wilt eten. Of niet wilt weten. Een pakje Beef Chimichurrie bevat vier zakjes: rijst en aardappelen; marinademix; sausmix en amandelstukjes. De ingrediënten? Rijst, aardappel… dat is bekend. Maar wat is gehydrolyseerd plantaardig eiwit, gistextract? Maltodextrine? Niet nodig, want je kunt deze heerlijk geurige kruidenmix ook zelf maken. Vlees en boontjes erbij, klaar! Kijk voor het recept op https://www.puurgezond.nl/eet/hoe-maak-je-chimichurri-kruidenmix/.

In 10-60 minuten klaar

Wil jij vaker puur eten? Op een eenvoudige manier? Kijk dan eens op de website van Puur Gezond. Puur Gezond is een netwerk van diëtisten. De informatie op de site is wetenschappelijk onderbouwd.  Op de website vind je de heerlijkste recepten: echt eten, zonder pakjes en zakjes. Pure en onbewerkte voedingsmiddelen hebben meer smaak. Puur Gezond koken kan snel. De bereidingstijd varieert van 10 tot 60 minuten. Je kunt selecteren op bereidingstijd. Pure en onbewerkte voedingsmiddelen leveren volop voedingsstoffen. Als jij spaghetti Bolognese maakt met verse ingrediënten krijg je vezels, vitamines en mineralen binnen. Die zitten echt niet in een zakje mix voor bolognesesaus.

Twee blokjes chocolade

Heb je -net als ik- trek gekregen in pure chocola? Dan heb ik lekkere recepten voor je. Je kunt dan ook lezen dat pure chocola zelfs gezond is. Twee stukjes nemen en dan stoppen. En morgen weer!