Kans op gratis deelname aan Hilversum City Run

Ben jij begonnen met hardlopen? Dan is de Hilversum City Run (5 km of 10 km) misschien een mooi  doel. De komende weken kun je verder werken aan je conditie, want het evenement is op zondag 17 mei. De organisatoren omarmen de actie 30dagengezonder en jij kunt wellicht gratis deelnemen. Deel je ervaring met 30dagengezonder en vertel waarom één van die tien gratis startbewijzen voor jou moet zijn. Direct inschrijven voor #deleukste kan natuurlijk ook.

Trainingsschema

Beginnen met bewegen, gezonder eten, een maand geen alcohol… Je kiest de uitdaging die bij je past. De Hilversum City Run gaat natúúrlijk voor bewegen. Misschien denk ook jij: Dat red ik nooit. Een goed trainingsschema is voorwaarde om de prestatieloop van 5 km (of misschien wel de 10 km) te volbrengen! Download onderstaand schema voor een gezonde voorbereiding aan de Hilversum City Run.

Hardloopschema voor beginners

Meedoen met #deleukste

De (amateur-)lopers én de toeschouwers gaan weer meemaken dat sporten écht leuk is! #deleukste, daar gaat de Hilversum City Run voor! Een leuk(er) parcours, meer entertainment onderweg en nog veel belangrijker: #deleukste deelnemers en toeschouwers.

Start, finish, feest!

Start en finish zijn natuurlijk op het Marktplein in het centrum van Hilversum. Daar is op 17 mei ook het eindfeest: een superleuke beloning voor jouw prestatie.