Gratis yogales in Bussum

Irene las in de krant over de 30 Dagen Gezonder Uitdaging in maart. Ze meldde ons:  Ik geef Yoga les in Bussum en zou het leuk vinden om hieraan mijn steentje bij te dragen door het aanbieden van een gratis Yogales in maart! Wij hebben even contact opgenomen met haar en attenderen deelnemers aan de actie graag op dit aanbod.

Geïnteresseerden kunnen zich via de email aanmelden bij Irene. (irene_van_es@hotmail.com). De lessen vinden plaats op dinsdagavond Bij Heartfelt, Vlietlaan 38 in Bussum.

  • 18.30-19.30 uur Hatha Yoga Relax
  • 20.00-21.00 uur Yin Yoga

Hatha Yoga Relax

De Hatha Relax les bestaat uit een combinatie van inspanning en ontspanning, mediatie en houdingen,. Deze les is wat actiever en je maakt gebruik van je spieren om in een houding te komen. Lekker rekken en strekken en ondertussen je spieren langer en sterker maken!

Yin Yoga

De Yin les is een rustige les met vooral zittende en liggende houdingen. Je blijft langer in een houding om zo je spieren volledig te kunnen ontspannen en je bindweefsel op te rekken. Om het je zo comfortabel mogelijk te maken, maken we hierbij gebruik van blokken, dekens, etc. Deze Yoga vorm is heel geschikt als je spieren wat stijver zijn!