Dagelijks online mindfulness (doe gratis mee, tot half april)

Juist in deze tijd heb je wellicht behoefte je aandacht te laten ontspannen en contact te maken met jezelf. Naar een bijeenkomst gaan kan niet. Maar online kun je elkaar wel ‘ontmoeten’. De mindfulness-trainers van het Centrum voor Mindfulness (CVS) bieden daarom de komende vier weken elke avond een online sessie mindfulness aan.

Hoe werkt het?
Vanaf maandag 16 maart: elke dag gratis een CVM ONLINE meditatiesessie via ZOOM.

Wanneer?
Elke dag (7 dagen in de week) van 19.30-20.00 uur.

Voor wie?
Iedereen is welkom! Jong en oud, ziek en niet ziek, waar je je op dat moment ook maar bevindt, met of zonder meditatie-ervaring.

Hoe?
LIVE begeleide mindfulness-meditaties. De ene keer met een korte inleiding, de andere keer met een inspirerende talk of een gedicht.

Hoe doe ik mee?

Je kunt heel eenvoudig meedoen door vlak voor de start van de sessie op de link te klikken op de webpagina: mediteren-met-cvm-online. Je kunt je daar ook aanmelden, zodat je dagelijks een herinneringsmail in je inbox ontvangt.

Hoe werkt ZOOM?
Via de link die je van ontvangt bij aanmelding, kom je op de website of in de (gratis) app van ZOOM. Dit kan vanaf je telefoon, tablet of computer. Je ziet en hoort de trainer en kunt de andere deelnemers zien. Zo mediteer je samen!

Probeer het van tevoren even uit door naar de ZOOM-website te gaan. Ken je Zoom nog niet? Het werkt net als met Skype, Facetime, Whatsapp-bellen en Microsoft-Teams.