©30dagengezonder is een initiatief van GGD Gooi en Vechtstreek die in maart 2021 in samenwerking met GGD Hollands Noorden, GGD Zaanstreek Waterland en GGD Zuid Holland Zuid uitgevoerd wordt.

Door deelname aan 30dagengezonder kun je (ongezond) gewoontegedrag doorbreken of experimenteren met gezonder gedrag. Deelname is gratis. Je kunt alleen meedoen, maar ook samen met anderen bijvoorbeeld vrienden, familie, gezin, klas, collega’s. Bedenk een uitdaging die bij je past.

Privacy

Vanzelfsprekend gaan we vertrouwelijk met je gegevens om. Lees hier onze privacyverklaring.

Meer informatie en contact

 

Voor meer informatie stuur een e-mail naar Irma Laméris via i.lameris@ggdgv.nl of het campagneteam via info@30dagengezonder.nl
Voor persvragen neem contact op met Irma Laméris, GGD Gooi en Vechtstreek, telefoon: 035 692 6222. Volg ons ook op facebook via www.facebook.com/30dagengezonder

 

Specifiek meer weten over de activiteiten in een regio?

Regio Gooi en Vechtstreek – Dagmar Ameling, d.ameling@ggdgv.nl
Regio Hollands Noorden – Marloes Bosselaar, mbossselaar@ggdhn.nl
Regio Zaanstreek-Waterland – Maite Mutsaers, mmutsaers@ggdzw.nl
Regio Zuid Holland Zuid – Myriam van Dijk, m.van.dijk@ggdzhz.nl

©30dagengezonder is een initiatief van GGD Gooi en Vechtstreek die in maart 2021 i.s.m. GGD Hollands Noorden, GGD Zaanstreek Waterland en GGD Zuid Holland Zuid uitgevoerd wordt. In 2021 ondersteund door Groen Kapitaal van de Provincie Noord-Holland, Alles is Gezondheid en The Pando Network. Door deelname kun je (ongezond) gewoontegedrag doorbreken of experimenteren met gezonder gedrag. Deelname is gratis.