Binnenkort start de aanmelding voor 30dagengezonder 2022

Goed nieuws! De actie 30dagengezonder gaat op 1 maart 2022 weer van start. Komend jaar wordt de actie georganiseerd door GGD Gooi en Vechtstreek, GGD Hollands Noorden, GGD Kennemerland, GGD Noord- en Oost-Gelderland, GGD West-Brabant en GGD Zaanstreek-Waterland. De campagne wordt ondersteund door Groen Kapitaal van de provincie Noord-Holland. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen. Vanaf eind januari is aanmelden mogelijk.

Ook in 2022 zijn we graag jouw steuntje in de rug om een nieuwe gezonde gewoonte te leren. Je kunt je aanmelden als individu, maar ook als bedrijf of school. Door je aan te melden ontvang je gratis een digitaal startpakket en gedurende de actie tips om het vol te houden. Als bedrijf of school ontvang je een digitale toolkit om de actie in het bedrijf of op school uit te zetten en te organiseren.

©30dagengezonder is een initiatief van GGD Gooi en Vechtstreek die in maart 2022 i.s.m. GGD Hollands Noorden, GGD Kennemerland, GGD Noord- en Oost-Gelderland, GGD West-Brabant en GGD  Zaanstreek-Waterland uitgevoerd wordt. In 2022 ondersteund door Groen Kapitaal van de provincie Noord-Holland. Door deelname kun je (ongezond) gewoontegedrag doorbreken of experimenteren met gezonder gedrag. Deelname is gratis.