30dagengezonder coach Ester Teunen stelt zich voor

Hi!

Mijn naam is Ester Teunen en ik ben als preventiedeskundige bij Brijder. Vanuit mijn werk bij preventie ondersteun ik de actie 30dagengezonder. U zult begrijpen dat ik het dan vooral heb over 30 dagen zonder alcohol. Waarom: Veel mensen hebben onbewust een patroon aangenomen waarbij het vanzelfsprekend is dat ze vrijwel dagelijks meerdere glazen alcohol drinken. 30dagengezonder maakt zich er hard voor om je bewuster te maken van de keuze om wel of niet te drinken. Door mee te doen aan deze actie doorbreek je vastgeroeste patronen en is alcohol niet meer vanzelfsprekend.

Veel deelnemers van IkPas (een actie in januari waarin mensen 30 dagen hun alcoholgebruik op pauze zetten) ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. Of je het nu doet om af te vallen, jezelf fitter te voelen of om jezelf uit te dagen; dankzij 30dagengezonder word je bewuster van je alcoholgebruik. We vragen je niet om te stoppen met alcohol, maar om een pauze in te lassen.

Heb je vragen of wilt u een persoonlijk gesprek over je alcoholgebruik neem dan gerust contact op met de afdeling preventie door te mailen naar: preventie@brijder.nl of te bellen naar: 088 3582260

Veel succes toegewenst!